Privacy Beleid

Wie zijn wij

Creatieve wezens die leuke dingen willen maken en daar het allerliefst daar mensen heel blij mee maken. 😁

Netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 81410786 bedrijf Jills Art. De website zit je op, maar voor de volledigheid: https://www.jillsart.nl.

Welke persoonlijke data verzamelen we en waarom?

Wij verzamelen erg weinig informatie via de website. Het enige wat we kunnen zien, is of een pagina bezocht is, en hoeveel unieke adressen een pagina hebben bezocht, maar niet door wie. Ook niet op welk werelddeel diegene zich bevindt. En na een maand is die al zeer beperkte info foetsie.

Voor mijn opdrachtgevers of mensen die in de toekomst wellicht een werk zouden willen, schrijf ik details op in mijn CMR boekje. Met een pen. Op papier. Old skool.

Deze gegevens zijn veilig, er is namelijk niets online gedocumenteerd. Lang leve de analoge opties! Ook de agenda is op ouderwets papier.

Er zijn emailadressen in een lijst voor de ArtVentures (nieuwsbrief, maar dan met een, in mijn beleving leuker naampje) Dat is namelijk makkelijk mailen met 1 druk op de knop, maar daar kun je je eenvoudig op uitschrijven en wij wissen al die gegevens.

Voor een commissie, ofwel: opdracht hebben wij een email adres of mobiel nummer nodig voor het versturen van updates over de voortgang en het kunnen versturen van een digitale uitnodiging van betaling. Deze zetten we in ons boekhoudprogramma. Dan ontvangt de klant een keurige factuur. Dit boekhoudprogramma is alleen met 2 staps verificatie toegankelijk. Alleen voor Jill en de boekhouder.

We sturen na een transactie slechts éénmaal een email, met de vraag om een review en/of je wat wil melden. Daar kun je je op uitschrijven, maar hoeft niet want we houden het bij één enkele email. Ik hou ook niet van eindeloos gevraag erom zeg. Soms heb je ergens een rolletje plakband gekocht en krijg je 5 reminders voor een review om die plakband wat allang op is. 🙈 Daar wil ik mensen écht niet mee lastig vallen 😉 en mijn lieve klanten al helemáál niet.

Toch zijn reviews echt leuk en waardevol, misschien ben jij hier ook wel om die reden. ✨🤗

Zodra de opdracht kan worden verzonden of gebracht heb ik het afleveradres eenmalig nodig, anders moet ik overal aanbellen en is de kans dat ik op tijd ben vrijwel nihil. 🤪

Deze gegevens bewaar ik veilig en zal ik nooit aan derden verstrekken en al helemáál niet verkopen.

Referentiefoto’s

Als de opdracht gereed is, stuur/geef ik fysieke foto’s terug en wis al die bestanden van mijn computer.

Contactformulier

Deze emails bewaar ik zolang het proces van het werk/offerte in gang is. Binnen 5 jaar worden ze definitief verwijderd en gewist.

Content van andere websites

Gebruiken we niet, er zijn geen samenwerkingen met andere websites. Alle video’s en foto’s zijn van onszelf. Eventuele muziek op de achtergrond is met toestemming gebruikt, dus allemaal dik voor mekaar.