Verzenden & leveren

Het is tijd om jouw tekening of schilderij te ontvangen! 😁

Brengen of halen kan in overleg uiteraard en heeft de voorkeur. Dit is echter niet altijd praktisch. Zie voor verzendinformatie hieronder.

SCHILDERIJ

Een schilderij, olieverf, Nederland

Het versturen van een olieverfschilderij dat net gereed is vergt een zeer zorgvuldige aanpak vanwege het zeer gevoelige aspect van mogelijke beschadigingen alsmede de grootte.

De voorkeur heeft ophalen of brengen, al was het alleen al om de reactie te zien van de ontvanger! 😉

Verzenden kan uiteraard, ik zal het in een kist versturen.

Een schilderij, olieverf, wereldwijd

Indien het een opdracht voor het buitenland is, zal het minimaal een maand moeten drogen. De verzending zullen we samen per opdracht goed doorspreken. Kosten boven de kosten voor versturen in Nederland zijn voor de koper.

TEKENING / POSTER

Een A3 – A0 tekening / poster, Nederland

Hiervoor gebruik ik DHL. Zij zijn de betrouwbaarste vervoerder die ik kan vinden die bereid is tot A0 te versturen en ze hebben een duidelijke track & trace service.

Een A3 tekening, Europa

Afhankelijk van het land, zal ik een vervoerder kiezen die het meest betrouwbaar is. Uiteraard met track & trace.

Een A3 tekening, wereldwijd

Hiervoor zal ik FedEx als vervoerder gebruiken, of DHL Express. Beide zijn ontzettend betrouwbaar, maar ze willen nog wel verschillen in prijs. Deze prijs zal ik met je communiceren. Uiteraard met track & trace.

Verzendgegevens

De tracking verstuur ik naar jouw contactgegevens, kijk deze dus heel goed na bij het doorgeven, ik ben niet verantwoordelijk voor verkeerd doorgegeven adresgegevens.

Ik hoor heel graag wanneer je het veilig hebt ontvangen.

KLACHTEN/GARANTIE

Vervoer

Oh nee, is er iets misgegaan met het pakket? Stuur mij dan onmiddellijk een bericht mét duidelijke foto’s, dan lossen we dat meteen zo goed mogelijk op en kan ik een officiële klacht indienen bij de vervoerder.

Werk zelf

Natuurlijk ga ik voor 110% tevredenheid, daarom stuur ik updates gedurende het proces.

Ben je toch ontevreden met mijn werk voor jou?

Dan vraag ik jou om mij dan gelijk een berichtje te sturen. Je mag het werk dan onmiddellijk terugsturen, wél op jouw eigen kosten. De kosten zal je, zonder 20% voor mijn enorme investering in tijd en energie, terugkrijgen op de rekening waarmee je hebt betaald.

Tevredenheidsgarantie

Ik betaal binnen een week 80% van de aanschafwaarde terug nadat ik het pakket retour heb ontvangen. Wij willen uitsluitend blije klanten die met liefde betalen en het werk zullen ophangen om van te genieten!