Telepathisch consult dier

Mocht je interesse hebben in een gesprek met jouw dier zónder een tekening of schilderij, kan dat ook.

Wat houdt het in?

Meestal is een probleem of vraag de aanleiding. Ik zal aan de hand van een foto contact leggen. Van het gesprek dat eruit voortvloeit zal ik een verslag mailen zodat je het altijd terug kan lezen.

Deze gave kon ik als hoefsmid regelmatig goed gebruiken om paarden te helpen hun hoeven & vertrouwen aan mij te geven. Dat vertrouwen vind ik een bijzonder groot cadeau. ✨🎁

Of een dier met mij wil communiceren, hangt van het dier zelf af. Net als bij mensen zijn er stille en kletsgrage dieren. Doorgaans worden ze graag gehoord en zijn ze bijzonder coöperatief. Meestal spreken ze in beelden en deze zal ik zo goed mogelijk proberen te vertalen.

Helder (aan)voelend was ik van nature als klein kind al, het is een waardevolle intuïtie waar ik graag en oplettend naar luister, als ik het niet vergeet. Soms hol ik te hard en blijkt dat ik achteraf een signaaltje had gemist. Het heeft al regelmatig bewezen dat het nuttig is om te luisteren:

 • Voor mijn moeder omdat ik als 3-jarige ‘zag’ dat haar auto werd gestolen, ze heeft de dieven op tijd kunnen wegjagen;
 • Voordat mijn nicht belde, wist ik dat ze belde omdat ze zwanger was;
 • Eén van mijn oma’s kon ik nog op tijd een knuffel geven, omdat ik wist dat ze zou overlijden;
 • Het geeft de ruimte om een andere keuze te maken die narigheid kan voorkomen. Ik heb meegemaakt dat ik aan iemand mijn zorg uitte, ofwel een ‘naar voorgevoel’. Ik ging daarop een tandje lager in snelheid motorrijden en mijn mede-reiziger, die aannam dat ik dat gevoel alleen voor mezelf had, kreeg vervolgens een (niet-ernstig, wel pijnlijk) ongeluk.

Als ik stuit op problemen, vraag ik tijdens het gesprek of ze daar zelf een oplossing voor hebben die voor iedereen het meest praktisch uitvoerbaar is.

Ik kijk altijd of er, bij levende dieren ook fysieke problemen zijn, omdat dat de oorzaak kan zijn van moeilijkheden met gedrag.

Ik voel in of ze energie nodig hebben, in welke kleur en dat geef ik.

Let wel, het dier vertelt vanuit zijn/haar perspectief. Hier heb ik 2 voorbeelden van:

 1. Ze weten niet wat perse het beste voor ze is, ze weten wat ze willen. De interpretatie van die informatie is daarom wel belangrijk. Pippin wilde destijds niet dat Traudur in ons leven zou komen, omdat hij mij ‘helemaal voor mijzelf’ wilde. Omdat ik meestal maar 2 uur per dag in zijn leven aanwezig was, besloot ik Traudur toch te kopen. Zij werden de allerbeste vrienden. Dus ik heb hem gehoord, maar toch anders gehandeld omdat ik de enorme waarde van hun vriendschap voorzag.
 2. Lola wilde na de scheiding naar mijn ex-man, omdat hij haar harder nodig had, zei ze. Toen heb ik haar in liefde aan hem overgedragen. Hoeveel pijn mij dat ook deed, want Lola en ik waren jarenlang alle dagen samen geweest toen ik smid was. Het was haar keuze.

Praktisch

Je kunt vragen die je hebt mailen met de foto’s en dat verzoek voor een telepathisch consult.

Waar mogen de foto’s aan voldoen en wat heb ik nodig?

 • Minimaal eentje van hoofd, met duidelijk minimaal 1 oog erop
 • Minimaal eentje van het hele dier
 • Informatie: leeftijd en geslacht
 • Vragen die je hebt
 • Jouw email adres voor het verslag en de uitnodiging voor betaling
 • Ik zal het inplannen op chronologische volgorde, ik geef aan wanneer ik er tijd voor maak als de factuur is betaald

Wat krijg je ervoor terug?

 • Zuiver en eerlijk gesprek met jouw dier
 • Een aantal uren van mijn tijd
  • vooraf contact met jou, gesprek met dier, gesprek uitwerken en na 2-3 weken een check met nazorg
 • Een uitgewerkt gesprek per email
 • Nazorg
 • Kosten all in € 100,-

Wie weet, tot snel! 🙂