White Beauty

  • ‘White Beauty’ – beschikbaar vrij werk
  • Tekening A3
  • Potlood en gum
  • Hahnemühle papier

Referentiefoto is van de warme en vriendelijke en geweldige fotograaf @gigjaseinars Gigja Einarsdottir.

Als aspirant kunstenares ben ik altijd op zoek naar referenties. Letterlijk altijd. Daarom leer ik zelf te fotograferen, want dan hoef ik ze niet te kopen of me anderszins zorgen te maken om auteursrechten.

Toch, de mooiste en beste referentiefoto’s zijn door een professionele fotografen gemaakt. Die kan ik meestal niet kopen, daar mag ik persoonlijk toestemming voor vragen aan de fotograaf.

Zo had ik het enorme geluk dat ik de toestemming kreeg van deze foto van een schitterende witte IJslandse merrie, van Gigja Einarsdottir. De foto’s van Gigja ken ik al jaren via Pinterest. Zij is echt een briljante fotografe van IJslandse Paarden, mijn meest favoriete onderwerp.

white-icelandic-horse-paard-ijslander-ijslandsepaardenkunst-kunstijslander

Hierbij mijn tekening van IJslands paard ‘White Beauty’. WAT vond ik het leuk om dit werk te creëren?! Ik voel me zo gezegend dat Gigja me toestemming gaf om haar foto als referentie te gebruiken. Ik hoop dat ik het enigszins recht heb gedaan. 🙏✨

Referentiefoto is van de warme en vriendelijke en geweldige fotograaf @gigjaseinars Gigja Einarsdottir. Ik nodig je uit om haar geweldige werk tenbekijken! Ik ben letterlijk verliefd op haar werk.

Ze heeft mijn werk gedeeld in haar stories op Instagram, ik ben zo TROTS! ✨ Deze kun je zien bij mijn uitgelichte stories op Instagram.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om haar te bedanken dat ik deze foto mocht gebruiken. Ik ben zooo dankbaar, bedankt Gigja!! 😀🙏🍀

https: //gigjae.com