IJslander vos met lokken in de wind 🐴

  • Olieverfschilderijtje van 30×30 cm
  • Op Museo portretlinnen geschilderd
  • Inclusief brede zwarte baklijst
  • En ophangsysteem en certificaat natuurlijk


Dit schilderij op 30x30cm 100% linnen canvas had ik eerder gemaakt, maar toch nog wat tweaks aan gedaan laatst.

Superblij mee. ❤️✨ Nu lekker drogen zodat er binnenkort een vernis op kan.

Voor een liefhebber, kan deze ook aangeschaft worden. Ik heb het ingelijst in een brede zwarte houten baklijst, uiteraard maak ik er een mooi stevig professioneel ophangsysteem aan, zodat de eventuele nieuwe eigenaar het meteen op kan hangen. Zoals ik alles lever!! 🤗

Met de zwarte houten brede baklijst! 🥰Gemaakt met als referentie, een eigen interpretatie van een met AI gegenereerd beeld. Dus geen ‘kopie’ daarvan. Ik had een idee, met een bepaalde achtergrond. Het oog heb ik zelf uit een eigen foto gehaald, die AI had gemaakt leek helemaal nèrgens op! 😂🙈 En de verhoudingen heb ik aangepast. Nu lijkt het meer echt op een paard. Mijns inziens.