Loá

Loa, het IJslandse hondje met een verhaal
  • Type werk: opdracht
  • Medium: pasteltekening
  • Referentiefoto: van de eigenaar
  • Formaat: 50 x 70 cm
  • Papier: Clairefontaine Pastelmat
  • Spullen: PanPastel, pastelpotloden van Caran d’Ache, Stabilo CarbOthello, Derwent, Faber Castell, krijt van o.a. Schmincke.
Loa, het IJslandse hondje met een verhaal, en karakter, op pastelmat van clairefontaine en met derwent, caran d'ache pastelpotloden, maar ook met panpastel pastelpotloden van diverse merken zoals faber-castell pitt, rembrandt pastels, schmincke, koh-i-nohr, derwent, caran d'ache en stabilo carbothello
Loá

Dit is Loá. Een droom van een opdracht. 🍀💫 Ik teken dieren altijd met liefde en plezier, maar zij is toch wel heel, heel erg schattig 🥰 en aanwezig 🙏🏼🎁.

Via een familielid werd de familie op mijn werk gewezen, en zo kwam ons fijne contact tot stand. Zij blijken aangetrouwd ook familie te zijn. 🙂 Hoe klein kan de wereld zijn he!?

Zo is uiteindelijk deze tekening van Loá, de IJslandse herder tot stand gekomen. Ze wordt ontzettend gemist, daarom ontstond het idee om haar te vereeuwigen. Net als hun Dobermann, die was jaren geleden door een collega getekend. Nu is zij ook bij hen in huis op deze manier. 💝

Ik heb een tekening met pastel gemaakt (PanPastel, pastelpotloden en krijtjes) op Clairefontaine Pastelmat. Formaat is 50x70cm. Is met zwart passe-partout ingelijst door mij in een aluminium lijst.

Wil je mij ook een tekening laten maken voor jou? Dat zal ik met liefde en plezier doen!

REVIEW:

Lieve Jill van de Wetering, wat heb je onze Loá mooi weergegeven in je tekening, je hebt haar getekend zoals ze was. Dank je wel en als er mensen zijn die ook een dierbare herinnering wilt laten maken, neem dan contact op met Jill’s Art.

Vereniging de IJslandse Hond in Nederland

Iceland dog

Zie ook haar post op Facebook 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *