Referenties olieverf

Disclaimer: Omdat portretten van dieren die bij ons leven een heel intiem kijkje is in onze harten, kan ik de meest intense reacties niet plaatsen uit respect voor mijn lieve klanten. Zij hebben mij vertrouwd met het vertalen van hun deel van hun hart. ❤️✨ Zij lieten hun tranen de vrije loop, of vertelden mij prachtige, hartverscheurende verhalen, die niet voor iedereen te lezen/zien zijn. Dank voor jouw begrip, dat ik dat niet openbaar deel.

Mella & Mellow – cadeau

Reactie van Yvet –

Hoi Jill, gisteren heb ik van Raymond een waanzinnig kado ontvangen van Mella en Mellow. Wow! Wat ontzettend mooi! Zo’n bijzonder kado! Ik ben er écht heel blij mee! Hij hangt al mooi! 

Dankjewel voor het maken, ik ben er heel blij mee! Super bedankt! Met vriendelijke groeten, Yvet 


Bob & Alisa – in memoriam dubbel portret

bob-alisa-paard-in-memoriam-portret-paard-meisje-huggen-knuffelen-pony-overleden-dierbaar
Het schilderij 50×60 cm

Ze reageerde persoonlijk en via mijn Facebook plaatste ze deze reactie:

dierenportret-paardenportret-memiam-memoriam-paard-overlden-overleden-liefde-horse-painting-schilderij-olieverf-
Hangt in haar huis

Na heel geduldig te zijn geweest. Hangt mijn schilderij van Jill van de Wetering eindelijk in mijn woonkamer 😍🥰 Hij is echt perfect 👏 Bob was bijzonder, ik moet hem al 6 maanden missen Jetske Mulder thx voor deze bijzondere foto. – Alisa Tessensohn


Hommel op lavendel

hommel-lavendel-kunst-homedecor

Via Linkedin en Instagram de reacties van Paul Fischer, mijn mentor van de havo en fotograaf van de referentiefoto van dit schilderij:

Still enjoy it every day! Thanks ever so much! – Paul Fischer


Mijn docente Jill Soukup over mijn schilderij ‘Dorstige IJslander’

Screenshot leeromgeving
jill soukup critique work
Wat ze zei

Best trots op wat ze zei over mijn werk..  

Hier uitgeschreven en rechts een screenshot van haar commentaar in de leeromgeving


Kevin – glorietijd portret van KWPN directeur

Kevin en ik

Jill heeft een werkelijk prachtig schilderij van ons paard Kevin gemaakt. Met veel zorg en oog voor detail heeft zij zijn karakter prachtig laten uitkomen. Gedurende het traject heeft zij mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en in goed overleg is uiteindelijk het schilderij tot stand gekomen. Mijn partner was diep ontroerd door de sprekende afbeelding.
Niet alleen is Jill een heel prettig persoon in de omgang en om mee samen te werken, ook heeft zij goed oog voor de wensen van haar klanten.
– Hans Groen (Aanbeveling op LinkedIn)

Kevin in de huiskamer

Hij hangt hoor! Een week lang overal geprobeerd om de mooiste plek te vinden maar de eerste plek die in mij op kwam bleek ook de beste te zijn. Mijn allessie vereeuwigd door Jill van de Wetering van Jill’s Art zo mooi….🥰🥰🥰 – Tanja

De link naar de FB post die ze schreef.

Jill’s Art het is zoooo super, ik ben nog steeds zwaar onder de indruk!

Kevin wist gewoon dat je kwam…. Jij was de eerste waar hij direkt alle vertrouwen in had, gevoelsmatig hebben jij en hij altijd op 1 lijn gezeten. Heerlijk om jullie weer bij elkaar te zien, nog steeds een enorm brok in mijn keel….🥰

Echt he….ik ben hier zooo blij mee! De tranen blijven hier lopen. Dit schilderij is zo mooi, geeft mijn kanjer zo goed weer❤ en nu net in de week dat ik dacht dat ik hem kwijt raakte omdat hij zo slecht was. Dit is het mooiste cadeau wat ik maar kon krijgen, ik ben enorm dankbaar en gelukkig…..😍 En zoooo super om jou weer te zien!


Reactie op FB op een portret uit 2020. Geschreven sept 2023