Voor de liefde voor een kind

ijslandse paarden moeder en veulen die elkaar knuffelen vertaald naar olieverf

Van een dochter die haar moeder mist die haar veel knuffelde, raakte de prachtige referentiefoto van @jude_newkirk die me het als basis voor mijn olieverfschilderij liet gebruiken, mijn hart diep. ❤️ IJslandse paarden, die deze exacte liefde toonden. Ik heb zoveel geluk dat hij me zijn referentie heeft laten gebruiken! 💞🍀 Dankjewel Jude!!

Voor de liefde voor een kind

Omdat foto’s maken van olieverfschilderijen frikkin moeilijk is, heb ik @studiobonheurlumiere gevraagd om me te helpen.

Alexander deed het geweldig!!

Dit originele schilderij is 60x60cm op 100% puur linnen.

VERKOCHT

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *