Kees 😻

Mijn lieve vriendin Kim verloor onlangs deze zwarte furry vriendje, van wie zij en haar kinderen heel veel hielden. Vooral vanwege zijn sterke karakter, zeer ondeugende maar lieve gewoontes. Hij was nog erg jong.

Kees, getekend op 24x30cm

Kim en ik ontmoetten elkaar voor het eerst ongeveer 28 jaar geleden op een stal vol IJslandse paarden in Havelte, maar verloren het contact nooit, hoewel we elkaar niet veel zagen.

We deelden in  ons hart een mooie vriendschap. Het was zoooo leuk om haar weer te zien!! Ik hou van haar ❤️, het was alsof er niet bijna twintig jaar zat tussen onze recente en de laatste keer dat we elkaar ontmoetten. 😀🤗

Ik hou van je Kim 🥰, en heel erg bedankt dat je mij dit portret van je geliefde en zo gemiste Kees toevertrouwde. 🍀✨😻

Dit is een tekening van 24×30 cm, ingelijst en gemonteerd in een professionele zwarte houten lijst met TrueColor museumglas.

Ik heb gewerkt op Hahnemuhle Nostalgie-papier, met potloden, licht bevochtigd met aquarelpotloden voor de ogen en tong in kleur.

XXX 😍

Zodat je de verhouding van de ware grootte kan zien 😉💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *