Polly

polly tekening pastel paard pony

Soms vallen de redenen waarom ik dingen doe pas later op hun plek..

Polly in huis, het middelpunt! 🥰

Hoe ‘toevallig’ mensen en dieren mijn pad kruisen verwondert mij elke keer weer!! ✨

Jean-Paul is al jaren een collega in de Natural Balance wereld, zijn vrouw in de natuurgeneeskundige wereld.

Als trouwdag cadeau wilde Jean-Paul zijn Diana graag een door mij gemaakte tekening van Polly, hun paard, geven.

polly-paard-pony-in-memoriam-memorial-portret-portrait
de tekening van Polly

Hun paard was na een nare ervaring zodanig getraumatiseerd, dat ze uiteindelijk zo ziek werd dat ze het niet heeft overleefd. Een heel verdrietig proces.

Hij had een paar foto’s van Polly, van een telefoon. Een hele dierbare herinnering, dit was de laatste wandeling samen. De foto’s waren qua referentie misschien niet ideaal, ze had een halster om, de achtergrond was erg druk, maar we hebben in overleg adhv proefjes een eerst concept goedgekeurd.

Het zal de lezer vast vreemd in de oren klinken, maar ik heb het gevoel dat dieren mij roepen. De rode kater Harley deed het al, bij Polly voelde het net zo.

De tekening móest er komen, er was geen houden aan.

Hier zat geen druk van Jean-Paul bij!

De tekening heb ik met veel liefde gemaakt, ze wilde bijzonder graag verschijnen. ❤️

Ik bracht de tekening op hun trouwdag. Diana was erg geëmotioneerd. Wat bleek, hun enige tastbare herinneringen aan Polly, speciaal voor haar gemaakte sieraden, waren afgelopen kwartaal ontvreemd…

De waarde was best groot in geld, maar emotioneel natuurlijk helemaal groot.

Dat dit was gebeurd wist ik niet, maar daardoor kreeg de tekening nog meer emotionele betekenis. Eerlijk gezegd was ik blij dat ik dat niet wist, want dat had mij druk gegeven die ik nu totaal niet ervaren heb.

Ik heb natuurlijk een telepathisch gesprek met Polly gehad, die heb ik uitgewerkt en erbij gegeven. Ik vroeg of ze daarvan iets hadden gemerkt, omdat het een heel uitzonderlijk gesprek was waarin heel veel emoties zijn opgeruimd en zelfs opgelost.

Toevallig was er die dag bij Diana, die nog steeds niets wist van haar cadeau, een grote behoefte om te zoeken naar andere herinneringen van Polly.

Zo zie je maar, dat alles in verbinding staat. Polly is nu op een gelukkige plek in het licht, waar ze nog beter naast hen kan staan. 🌈🙏🏼

En de tekening veranderde tijdens het contact, tijdens het afronden van de ogen en snuit. Plotseling was ze daar en voelde het helemaal goed. De liefde spatte uit haar ogen door de tekening heen.

De reactie voor mij heb ik beloofd niet te delen omdat die voor mij persoonlijk was, maar ik heb hiermee 2 mensen en een paard, heel gelukkig gemaakt. Daarom doe ik dit werk. Dat ik bijdraag aan een stukje troost en verbinding en liefde, daar ben ik super dankbaar voor!! 🥰🤗❤️

Hun reactie hierop via LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *