Waarom Access Bars®?

Omdat het lekker praktisch is. Omdat het ‘aards’, is. Omdat het niet zweverig is. Omdat het wérkt. Omdat je werkt met energie. Omdat ik er oprecht en walgelijk gelukkig van word!! 😂🙃

Waar zal ik beginnen. Ik ben altijd al bezig geweest met spirituele dingen. Als ik een lijst zou maken zou deze pagina’s lang worden, dus daar zal ik je niet mee vervelen.

Hier was ik mee bezig omdat ik me als klein kind al onbegrepen en alleen voelde op de wereld. Ik voelde alles, was vaak overprikkeld, ook vaak onderprikkeld, op school bijvoorbeeld.

Ik zag en zie zoveel meer dan een meerderheid van de mensen (willen) zien. Een zogenaamd bevredigend leven met een 9-5 baan en s’ avonds tv kijken heb ik nooit begrepen. Er is zóveel meer in het leven!

Ik vond troost bij dieren, want die konden niet liegen, zijn écht, congruent en wij begrepen elkaar zonder woorden. Nog steeds trouwens. 😊

Dingen worden mij persoonlijk al vrij snel te zweverig. Of hangen vast aan veel regels. Of worden moeilijk gemaakt. Of zwaar. Hoe vaak ik niet heb gehoord dat ik een ‘ui’ ben die afgepeld ‘mag’ worden en hoe vaak heb ik die metafoor (nu tot mijn schaamte) heb ik gebruikt naar anderen toe. We zijn geen ui! (Oude) trauma’s of overtuigingen etc. etc. etc. kunnen met bepaalde woorden, dus intenties, simpelweg ontkracht worden, zodat je lichter verder kunt. Hoe wordt het mooier dan dat?? ✨

Kijk alleen al naar de huidige wereldsituatie. Ik wacht nog steeds op een logische verklaring, ik heb er daarom tot de dag van vandaag ook nog stééds geen mening over! 😂

Wat mij enorm aanspreekt bij Acces Consciousness®, is dat het heel praktisch toepasbaar is en werkt. De energie is simpel: blijf verwonderen en blijf in de vraag. Zodra je een vraag beantwoord, of nog ‘vaster’, een conclusie trekt, kan het universum jou niet meer verrassen met alle mooie dingen die het jou zo graag wíl schenken, want je hebt dan de deur dichtgezet daarvoor, want je ‘weet’ het immers al. 😉

De verandering in de bepaalde hersengebieden zijn ook wetenschappelijk aangetoond, voor zij die daar behoefte aan hebben. 😉 In dat geval kun je Google gebruiken en zoeken naar het filmpje van ‘Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin’.

Wil je graag eerst inlezen, lees of luister dan ‘Being you, changing the world’, van dr. Dain Heer. Gratis via een Kobo Plus abonnement.

En voor eindeloos veel informatie kun je terecht op de officiële website Access Consciousness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *