Milou & Cisco

Dit zijn Milou (de Perzische schoonheid) en Cisco, de andere mooie dame.

Deze twee lieverds zijn de geliefde, maar helaas overleden poezen waarmee Anneke en Leny vele jaren met heel veel liefde hun leven deelden. En ze worden vreselijk gemist.

Een vriendin van hen, Ellen, een goede jeugdvriendin van mij is één van mijn grootste fans van mijn tekeningen. Via haar zagen ze mijn werk voorbij komen. (Bedankt Ellen!! ✨❤️)

Ze zochten contact met mij om hun dierbare katten te vereeuwigen. Echter, de katten hadden hun gloriejaren qua leeftijd los van elkaar, Cisco is wat ouder dan Milou. Van Milou waren veel foto’s, maar van Cisco niet veel. Samen waren er geen statige foto’s, maar ze wilden wel heel erg graag een tekening van de poezen samen in hun glorietijd.

Nadat ik van Cisco en Milou zelf ook toestemming had gekregen om te starten, aan mij de taak om een schets te maken van een idee aan de hand van de losse foto’s.

Uiteindelijk heb ik 6 verschillende foto’s gecombineerd, met als resultaat deze tekening. 70 x 50 cm 300 grs fotokarton, gemaakt met Nitram/Derwent houtskool.

persisch-kat-kater-poes-potrait-memorial-animalportrait-dogportrait-beloved-cat-geliefde-kat-katten-drawing-passe-partout-museumglas-ingelijst-lijsten-aluminiumlijst-lijst-hond-houtskool-tekeningen-tekenen-tekening-pastel-potlood-potloden-pastelpotloden-houtskool-wilgentak-zachtheid-teken-drawing -gum-gummetje-gummen-tekenen-tekeningen-jillsrat-jillsart
Links Cisco, rechts Milou

Bij het uitreiken hoorde ik vooral, oh wat mooi, ze zijn het ECHT! 🙏🏼 Een mooier compliment bestaat niet. 🤗✨ Wat was het gezellig, in het echte leven blijkt het contact met Anneke en Leny minstens zo fijn en leuk!

Er is een hele mooie bestemming voor deze tekening, mooi prominent in hun woonkamer, zodat hun schitterende en dierbare lieverds toch nog een beetje bij hen zijn.

De geweldig toepasselijke kaart die ik kreeg met ook nog een superlieve attentie🌟😍