Weekend vol heerlijk werk 🤗

Och, het is alweer bijna september en je voelt de herfst al aankomen. Niet dat het echt zomer was 🙈☀️, maar ik vond het wel lekker om even op adem te komen en lekker binnen te studeren, leren, oefenen en te spelen met de wondere ART wereld. ✨

Afgelopen weekend was een zeldzaam ‘vrij’ weekend, dus ik heb veel kunnen doen. De cursus van Jill Soukup is echt fantastisch, wat leer ik veel van haar! Ook de video cursus van Virgil Elliott heb ik afgerond en ben eindelijk begonnen aan ‘Sarabi’. De leeuwin, gefotografeerd door Roel Thewessen. Hij zit op Instagram, hij maakt echt geweldige foto’s!! 🙏🏼✨

De week ervoor zijn wij samen eindelijk naar Het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Daar wilde ik al mijn hele leven naartoe, het was er nog niet van gekomen. Mijn leraar heeft het zetje gegeven (ofwel ging bijna neer van verontwaardiging dat ik er nog nooit was geweest 🤣🙈) dus het was echt tijd.

Meteen een Museumkaart gekocht, ik wil elke maand, of vaker, een leuk museum bezoeken.

Op mijn lijstje staan als eerste het Kröller Muller, Van Gogh en More in Gorssel en Ruurlo.

Tips zijn welkom! Mijn interesse ligt vooral bij (wilde) dieren en portretten. 🐾✨