Access Bars®

Wat een feest dat ik nu ook kan geven! 🎉

Na meer dan 2 jaar behandelingen te hebben ontvangen van mijn zus Jaime Rietman bleek mijn leven dusdanig veranderd in positieve zin, dat ik besloten heb om zelf ook een cursus te doen om deze behandelingen te geven.

Voor een uniek gevoel van rust in je hoofd. Echte ontspanning!

Ik kan jou laten zien, dat je alles weet. Dat waar iedereen het over heeft in de spirituele wereld, maar waar je verder dan geen handvatten voor krijgt? “de antwoorden liggen in jezelf”, maar HOE vind ik die dan?? Die handvatten heeft Access wél!! 🙂 Ze noemen het tools, gereedschappen. Ik kan ze aanreiken, en als je ze gaat gebruiken? Dan gaat het werken. Je hoeft er niet in te geloven. Je hoeft ze alleen maar te gebruiken.

Wil je alleen gaan voor de ontspanning die je ervaart nadat ik jouw bars heb nagelopen? Dat kan natuurlijk ook!

Leer hoe je kan voelen hoe je beslissingen kan maken op basis van wat jouw wezen al weet. Waar jouw lichaam blij van wordt, leer hoe je kan voelen dat alle antwoorden al in jezelf liggen.

Wordt hiermee jouw eigen anker, jouw eigen steun en toeverlaat. Niemand weet beter wat je nodig hebt, dan JIJZELF!! Wil je daar toegang toe?

Toegang tot jouw eigen bewustzijn? Daar is letterlijk: Access Consciousness® voor!!

Meer mensen kunnen een bars behandeling nu ervaren, jippie!

De behandeling is op zijn minst ontspannend en meestal wat rust in je hoofd.

Ik had dramatisch meer resultaat dan alleen ontspanning, mijn leven is erdoor veranderd en ik ben gelukkiger dan ooit. Daarvoor heb ik wel meerdere sessies ontvangen en de ‘tools’ die ze beschikbaar stellen gebruikt. Maar misschien ben ik wel heel hardleers. 😆 Koppig sowieso. haha!

certificaat-access-accessbars-practitioner-marjan-kuiper-jill-access-behandelingen-massagetafel-rust-ontspanning

Mijn ‘award’ 🙂

Aanloop is link naar blog over waarom ik graag kies voor Access. 😀

Wat kun je verwachten dat ik doe?

Je mag gaan liggen op mijn massagetafel, je hoeft niets te doen. Alleen maar ervoor te kiezen en te ontspannen!

Ik neem een lekker dekentje mee, maar als je snel koude voeten hebt, doe dan lekkere slofjes of dikke sokken aan. Heerlijk.

Ik zal 32 punten op je hoofd en 2 op je voeten zoeken en een aantal minuten aanraken. Dit zal de ‘elektrische lading’ van die punten af halen.

Het duurt van 60-90 minuten. (kinderen hun leeftijd in jaren in minuten dus beduidend korter)

Heb je wat te melden tijdens de behandeling? Praten kan gewoon, een eventuele ‘storing’ heeft geen invloed op of het werkt of niet. 🤗

Zij gingen je voor:

Thx!! Ik viel wel zo in slaap. Was wel weer vroeg wakker. Ben naar bank verhuisd en sliep zo weer door. Dit heb ik nog niet gehad hier in mijn nieuwe huisje.. wie weet komt het door de bars!! Jij ook een fijne dag. Ik ga zo even de muren sauzen.. hopelijk weer een beetje energie om mijn huisje verder af te maken💋💋 Alisa


Och Jill, jaaaaa dat er tijdens de behandeling heel veel gebeurde dat voelde ik al !
Hoe jou behandeling en alle heftige dingen die gebeuren om mij heen, samen vallen, is top! Ik kan nu goed verder met het oefenen met wat hoort waar bij, en wiens verantwoording is dat. Ook dit gebeurde weer precies op het goede moment.
Ik voel me wat dat betreft een bofbibs! 😊
Heel erg dikke dank je wel Jill.
Het is groter dan groots.
Ik wens je een fijne dag 🌸☀️💞 Janneke


Ik vond het heerlijk❤️En voel me nu al een stuk lichter. Wat je me vertelde te doen heeft enorm geholpen❤️ Vanessa


Heel ontspannen. Mijn hoofd was echt even leeg, geloof niet dat ik dat ooit eerder gehad heb. Ben mijn hele leven extreem gevoelig geweest voor aanraken van de voeten, is nu weg. Vreemd en fijn! Kris


Mijn spieren voelden zich ‘leeg’, alsof ze meer ruimte hadden om mee te bewegen. Wat ook bleek, mijn behandeling bij de manueel therapeut een dag erna was nog nooit zo snel en soepel verlopen.

Normaal ben ik altijd een hijgend hert na het fietsen, maar was helemaal rustig op adem toen ik thuiskwam op de fiets! Dicky