Kimba zet lichtjes aan

4 x per dag mag ik aan de wandel met mijn lieve vriendinnetje, onze hond Kimba. In 2014 heb ik haar op de website van StichtingAAI gevonden. Ik was op blote voeten aan de wandel met mijn pony in het bos en kwam iemand tegen met 2 super mooie honden.

We raakten in gesprek en ze bleken uit het buitenland te komen, via die stichting. Ik had toen een magnetiseur die elke maand een behandeling gaf. Die bleek aangesloten bij dezelfde stichting. Toeval..? ✨😉

s’Avonds meteen op de site gekeken. Daar was ze: Kimba. Ik bedacht me geen seconde en meldde me meteen aan.

Ik was nog smid en had een uitgebreide website. Woonde alleen en als smid zou ze nooit alleen hoeven zijn en ik had een hoge schutting om mijn tuin. Binnen 24 uur was ik door de ballotage commissie en zou haar 3 weken later mogen ophalen op Schiphol. De langste 3 weken van mijn leven!!

Bleek achteraf dat ik haar uit Turkije had mogen ophalen, maar afijn. Dat wist ik niet, dus had braaf vingernagelbijtend afgewacht tot 30 april.

Grappig detail: ik heb sindsdien nooit meer op die site gekeken. Alleen die ene avond! 😂

Inmiddels is ze bijna 8 jaar bij mij/ons. Zij is de beste hond die ik me kan wensen. Zij is een hele lieve hond, dat zie je aan alles. Als ik mensen op straat tegenkom die haar aankijken, kunnen ze een lach op hun gezicht niet onderdrukken. Zo zie ik dat mijn lieve meisje, net als ik, de lichtjes bij mensen aanzet. Mijn mooie lieve leukerd!! ❤️