Penselen – kwaliteit matters!

Shout out naar Rosemary &co. !📢

Ik ben een sucker voor professionele spulletjes. 😋 Het is bíjna altijd het geld dubbel en dwars waard. Naar mijn bescheiden mening is minstens de helft van het werk het gebruik van uitrusting en producten van professionele kwaliteit.

Zo ook de prachtige penselen van Rosemary &co. Ik hou zoveel van ❤️ mijn @rosemarybrushes. De kwaliteit van hun penselen maakt me altijd een happy painter! Hun bestellingen binnen krijgen is letterlijk een feestje. 🎨🥳🖌️

Foto by Studio Bonheure Lumière: Alexander Tromp

Ze zijn zo fun om mee te werken, duurzaam, ze maken het werk zo “gemakkelijk” mogelijk, voor zover het werk het werk van de penselen betreft. Ze uit mijn stapel halen is mijn eerste keuze. Heel erg bedankt!!  ️

Fotografie door @studiobonheurlumiere , Alexander Tromp

#studiofotografie #shoutout
#oilpainting #artistsoffacebook  #qualitybrushes #qualitybrushesmatter #fineart #animalartist #animalportrait #petportraitartist #petportrait #commissionpainting #homedecorlovers #homedecoration #equineart #equineartist #equinelife #horseart #dogart #catartist #dogartist #oilpaintstudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *